Home / Aktivitete (page 10)

Aktivitete

Bashkia Berat prezantohet në Turqi në takimin e Qyteteve Historike të Ballkanit

Bashkia Berat prezantohet në Turqi në takimin e Qyteteve Historike të Ballkanit Në Bashkinë Eseler ( Stamboll ) në Turqi u organizua në datat 21-24 Mars 2017 takimi iQyteteve Historike të Ballkanit. Tema e takimit ishte ‘’ Uji si element i qytetërimeve të hershme’’.Aktiviteti evokoi vlerat e hershme të qytetërimeve …

Read More »

Vizite studimore ne Turqi

Bashkia Berat merr pjesë në vizitën studimore në Stamboll në datat 19-24 Mars . Vizita u organizua nga Shoqata e Bashkive te Shqiperise ne bashkepunim me Shoqaten e Bashkive te Turqise. Vizita kishte per qellim shkembimin e eksperiencave ne shperndarjen dhe organizimin e sherbimeve publike,ne binjakezimet ndermjet bashkive ne Turqi …

Read More »

Analiza vjetore 2016

BERAT – BASHKIA ZHVILLON ANALIZEN E PUNES PER VITIN 2016 SINAJ-BASHKEPUNIM ME QYTETARET DUKE E KONSIDERUAR BERATIN SHTEPINE TONE TE PERBASHKET   U zhvillua sot analiza e vitit 2016 per bashkine e Beratit . Ka qene nje analize e gjitheaneshme kjo e sotnja kur ne te jane paraqitur te gjitha …

Read More »

Dita e Veres

Berat- Kremtohet Dita e Veres Sinaj- Ta kthejme kalane ne qendren me te madhe te aktiviteteve jo vetem per Beratin. 14 Marsi , Dita e Veres eshte kremtuar me nje gjalleri te permasave jo te  zakonta ne qytetin e Beratit. Te favorizuar edhe nga moti plot diell, beratasit i jane …

Read More »

Përfaqësues Shqiptarë në Prefekturën dhe Këshillin Bashkiak të Qytetit të Bjellovarit në Kroaci, vizituan Bashkinë Berat

Përfaqësues Shqiptarë në Prefekturën dhe Këshillin Bashkiak të Qytetit të Bjellovarit në Kroaci, vizituan Bashkinë Berat. Në kuadër të lidhjeve të binjakëzimit ndërmjet Qarkut të Bjellovarit dhe atij të Beratit, një përfaqësi Shqiptare e Prefekturës së Bjellovarit dhe Bashkisë Bjellovar, vizituan Bashkinë Berat. Në Bashki u pritën nga Kryetari i …

Read More »

Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkisë Berat

Nënshkruhet Pakti i Mirëqënies Sociale mes Ministrisë së Mirëqënies Sociale dhe Rinisë dhe Bashkisë Berat Në Bashkinë Berat do të krijohet fondi social ku Bashkia do të kontribojë me të ardhurat e saj për grupet në nevojë të komunitetit. Pakti i nënshkruar në Qëndrën e Zhvillimit ‘’Unë jam si Ju’’ …

Read More »

Takim informues mbi detyrimet tatimore vendore

Ne ambientet e Bashkise ne daten 09.03.2017, ne bashkepunim me USAID u organizua nje sesion informimi /diskutimesh me stafin e Bashkise nga drejtoria e taksave, marrdhenieve me publikun/ zyres se sherbimeve me nje ndalese, dhe anetare te Komisionit qytetar, qe synon rritjen e shkalles se informimit/transparences se komunitetit qytetar-biznes mbi detyrimet …

Read More »

Vizitë ne familjen Goxhumane , me rastin e 7 Marsit

Vizitë e Kryetarit te Bashkisë Z. Petrit Sinaj në familjen  e Llambi Goxhumanes, një familje me tradita në fushën e arsimit. Familja Goxhumane i ka dhënë arsimit në Berat breza të tëra mësuesish. Llambi Goxhumane ( i vjetri ) ndër mësuesit e parë në Berat dhe atdhetar i njohur , pjesëmarrës …

Read More »

Bashkia nderon me titullin “NDERI I QYTETIT “dy figura te njohura te arsimit ne Berat

Bashkia nderon me titullin “NDERI I QYTETIT “dy figura te njohura te arsimit ne Berat. Sinaj-Dekada historie ne arsimin beratas kane percjelle individualitete ,para te cileve duhet te perulemi me respekt Ne vigjilje te festes se 7 Marsit Bashkia e Beratit vleresoi me titullin e larte Nderi i Qytetit dy …

Read More »