Home / Investime (page 2)

Investime

Inspektimi punimeve për rikonstruksionin e fasadave në hyrje të qytetit

Dje paradite, Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, së bashku me disa nga specialistët e Drejtorisë së Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit, inspektuan punimet që po kryhen për rikonstruksionin e fasadave në hyrje të qytetit. Është një investim që ka nisur prej dy javësh dhe, sipas kontratës, afati për realizimin …

Read More »

Inspektimi i platformave multifunksionale të informacionit INFOKIOSKA

Ditën e sotme, Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, vizitoi dhe pa nga afër investimin e kryer nga firma “Divitech SHPK” për vendosjen e platformave multifunksionale të informacionit, INFOKIOSK, për turistët dhe qytetarët e Beratit. Ky projekt prej 135 milion lekësh (të vjetra), që po zbatohet nga firma “Divitech”, është …

Read More »

Inspektimet ne fshatin Kamcisht

Kryetari i Bashkisë z.Petrit Sinaj inspektoi sot punimet për shtrimin me beton të rrugës në fshatin Kamçisht, në Njesine Administrative Sinje, rrugë e cila ishte kthyer në një problem shqetësues për banorët e lagjes, duke sjellë vështirësi në qarkullim, si në këmbë, ashtu edhe me mjete. Deri më tani Ndërmarrja …

Read More »

Punimet për pastrimin e kanalit kullues në zonën e “Pallateve të të persekutuarëve”

Mungesa e vëmendjes për pastrimin e kanaleve kullues në disa prej zonave periferike të qytetit ka bërë që herëpashere të ndodhin përmbytje në këto zona. Drejtoria e Bujqësisë pranë Bashkisë Berat ka ndërhyrë që tani për zgjidhjen e këtij problemi, jo vetëm për t’u paraprirë situatave më të vështira, por …

Read More »

Rindertimi i Kulles se Sahatit

Në qendër të lagjes “Dëshmorët e kombit”, ka nisur të rindërtohet Kulla e Sahatit, një nga veprat e rralla monumentale të qytetit të Beratit, e cila së bashku me ndërtimet e tjera karakteristike të këtij qyteti do ta plotësojnë edhe më mirë peizazhin e tij antik. Punimet për ndërtimin e …

Read More »

Inspektimet ne Njesine Administrative Otllak

Kryetari i Bashkise z. Petrit Sinaj inspektoi sot punimet e kryera nga Ndermarrja e Sherbimeve Publike ne Njesine Administrative Otllak. Ndermarrja e Sherbimeve Publike ka kryer shtrimin e rruges me beton me gjatesi mbi 200 m ,ne rrugen “Korronjaku” ne zonen e Ullinjasit, si dhe cakullimin ne segmente te ndryshme …

Read More »

Inspektimi i punimeve ne fshatin Qereshnik

Kryetari i Bashkise z. Petrit Sinaj ka ndjekur sot punimet ne fshatin Qereshnik, Njesia Administrative Otllak. Nga Ndermarrja e Sherbimeve Publike jane realizuar shtrimi me cakull i rruges ne lagjen “Mucoll ” qe e lidh me qendren e fshatit, shtrimi i nje segmenti me gjatesi 100 m me beton, i …

Read More »

Pastrimi i kanaleve kulluese vaditese ne Njesine Administrative Velabisht

Drejtoria e Bujqesise, Administrimit te Pyjeve, Ujerave dhe Sherbimit Veterinar vazhdon punen per pastrimin e kanaleve kuĺlues vadites ne fshatrat Starove, Remanic dhe Veterrik.Per here te pare ne fshatin Veterrik po hapet kanali vadites nga Shkolla e Veterrikut te Kantieri. Ky investim i Bashkise do te sherbeje per vaditjen e …

Read More »

Rikonstruksioni i stadiumit “Tomorri”

Kryetari i Bashkise z. Petrit Sinaj ka inspektuar sot fillimin e punimeve per objektin “Rikonstruksion i stadiumit “Tomorri” ne lagjen “30 vjetori ” .Fondi i akorduar per rregullimin e stadiumit nga Bashkia Berat shkon ne vleren 49 458 430 leke, investim i cili akordohet pas nje periudhe 5 vjeçare mungese, …

Read More »

Përfundojnë punimet për rehabilitimin e Kopshtit ‘’ Llambrini Puli’’ në lagjen Barrikadë në Berat

Kopshti “Llambrini Puli” – një hapësirë e re arsimore në Berat Përfundojnë punimet për rehabilitimin e Kopshtit ‘’ Llambrini Puli’’ në lagjen Barrikadë në Berat. Të pranishëm në ceremoni Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj dhe Koordinatori i Përhershëm i OKB dhe i Zyrës së PNUD në Shqipëri Z. …

Read More »