Home / Investime (page 4)

Investime

Rehabilitimi i stadiumit “Tomori”

#BashkiaBerat #BashkiaPërSportin #ForcaTomori Kanë përfunduar me sukses përpjekjet për rehabilitimin e stadiumit të qytetit, duke krijuar jo vetëm kushte të mira për ekipin e Tomorit për zhvillimin e ndeshjeve në Berat në sezonin e ri 2016-’17, por edhe një ambient të pastër e të gjelbëruar. Ndihmesa jonë për skuadrën dhe …

Read More »

Pergatitjet per vitin e ri shkollor

#BashkiaBerat #Beratipunon #GatiVitiRiShkollor Tashmë në qytet, i dhamë fund përgatitjeve edhe në shkollën e fundit “Kristo Isak” duke mbyllur një nga proceset më të rëndësishëm për cilësinë e mësimdhënies, atë të një infrastrukturë sa më të përshtatshme për zhvillimin e arsimit në Bashkinë e Re. Ndërsa përsa i përket Njësive …

Read More »

Shtimi i siperfaqeve te gjelbra

BashkiaBerat #Beratipunon #MbrojmëMjedisin #Bashkërisht Nuk jemi vetëm duke i’u shërbyer sipërfaqeve ekzistuese të gjelbërta, por me përkushtimin e kolegëve tanë jemi duke shtuar sipërfaqet e reja, në lagjen “30 Vjetori” dhe në lulishten e pedonales tashmë i janë kthyer parcelat me trendafila e lule, të cilat i kanë munguar pas …

Read More »

Sistemimi dhe riparimi i hapesirave publike

#Berati1vitNëPunë #BashkiaBerat #Beratipunon #njëhappërpara #KudoPunohet Si 1 vit më parë, si ditën e parë, puna nuk ka ndalur, sistemim dhe riparim i hapësirës publike në Rajonin nr.2, pallati 86, pastrim dhe rehabilitim tashmë i ish tregut të fruta perimeve në lagjien ’30 Vjetori’ në një hapësirë shplodhëse për të gjithë …

Read More »

Punimet e Ndermarrjes se Gjelberimit

#BashkiaBerat ‪#‎ÇdoDitëPunohet‬ ‪#‎KudoPunohet #Rehabilitim‬ #Mjedis Gjatë ditës së djeshme, Ndërrmarja e Gjelbërimit realizoi në Njësinë Administrative Otllak pastrimin e barërave dhe mbetjeve të ndryshme në pjesët e gjelbërta të fshatrave Otllak dhe Dyshnik, të shoqëruara edhe me korrjen e barit dhe krasitjen e shkurreve dekorative.   Gjithashtu, prashitja e luleve si dhe shkulja …

Read More »

Gjelberimi i lulishtes ne lagjen “ Deshmoret e Kombit ”

Nuk ka qytet te bukur pa lule. Kete eshte duke bere Ndermarrja e Gjelberimit edhe ne diten e sotme duke shtuar lulet e stines ne lulishten “Deshmoret e Kombit ”, por njekohesisht ne keto dite te nxehta vere jane rritur akoma me shume pergjegjesite duke i sherbyer me ujitje.

Read More »

Mbështetje për sektorin e bujqësisë dhe agro-biznesit

Në vazhdimësi të prioriteteve të Bashkisë Berat, nëpërmjet Drejtorisë së Bujqësisë Administrimit të Pyjeve, Ujrave e Shërbimit Veterinar për Ujitjen dhe Kullimin janë duke u pastruar kanalet ujitës dhe kullues . Pas 20 viteve në Njesinë Administrative Velabisht u bë pastrimi i afërsisht 1000 ml kanaleve, nga i të cilit …

Read More »

Ndermarrja e Sherbimeve Publike – Rajoni 1

#BashkiaBerat #Beratipunon #Berati1vitpunë Çdo ditë 1 punë e prekshme. Vazhdojmë me investimet në Rajonin nr.1. Nën kujdesin e Ndërmarrjes së Shërbimeve Publike, po përfundon rehabilitimi i hapësirave publike pranë pallatit të pastrehëve.

Read More »

Shtimi dhe lyerja e pemeve ne qytet

Ndërmarrja e Gjelbërimit Berat nuk merret vetëm më gjelbërimin e hapësirave publike të qytetit, kjo ndërrmarje mundëson shtimin dhe përkujdesjen e pemëve, duke i shërbyer në mënyre sistematike. Sot e në vazhdim do të jemi duke lyer të gjitha pemet e qytetit me gëlqere.

Read More »