Home / Investime (page 5)

Investime

Drejt përfundimit terrene të reja sportive

Janë në përfundim projektet e rehabilitimit të  terreneve sportive multifunksionale në Shkollën e Mesme Artistike ‘’Ajet Xhindole’’ në lagjen Muzakaj  dhe Shkollën 9- vjeçare ‘’Xhemal Çekini’’ në lagjen Uznovë  në qytetin e Beratit.Terrenet do të shërbejnë për aktivitete sportive si futboll, basketboll, tenis, volejboll, në kuadrin e projektit ‘’ Shkolla- …

Read More »

Investimet ne Bashkine Berat

Lista e investimeve ne Berat : Ne fushen e investimeve te perfunduara dhe ne proces: ✓ Rikonstruksion dhe rikualifikim i lulishtes Perendimore dhe suplementi i sheshit “Teodor Muzaka” me vlere investimi  69 549 626  leke. ✓ Rehabilitimi i Fasadave te ndertesave pergjate Bulevardit “Republika” me vlere investimi  36 941 510  …

Read More »

Rehabilitimi i kanalizimeve ne lagjen “10 Korriku”

Bashkia Berat ka nisur nderhyrjet per rehabilitimin e kanalizimeve te ujerave te larta ne lagjen “10 Korriku”,ne pallatet e Burimit.Ky investim pritet te zgjidhe problematiken e banoreve te pallateve te krijuar prej 20 vitesh. Brenda 10 ditesh, investimi i Bashkise perfundon dhe i jep zgjidhje problemit te permbytjes jo vetem …

Read More »

Vizita e ambasadores kineze ne Bashkine Berat

Ambasadorja e Kinës në Shqipëri Znj. Jiang Yu zhvilloi një takim me Kryetarin e Bashkisë Z. Petrit Sinaj. Gjatë takimit , Palët vlerësuan lidhjet e bashkëpunimit ndërmjet Bashkisë Berat dhe Ambsadës së Kinës dhe u shprehën në favor të rritjes së kontakteve dhe fushave të bashkëpunimit dypalësh si në gjetjen …

Read More »

Zyra e Informacionit Turistik

Në qendër të qytetit është duke u ndërtuar Zyra e ardhshme e Informacionit Turistik për qytetin e Beratit. Zyra do ti shërbejë të gjithë bizneseve turistike duke shpërndarë informacion si dhe duke vepruar si një qendër e zhvillimit të turizmit në bashkinë e re të Beratit. Në zyrë do të …

Read More »