Home / Aktivitete / Perurimi i shkolles ne Morave

Perurimi i shkolles ne Morave

Është përuruar sot rikonstruksioni i shkollës dhe kopshtit të Moravës dhe vendosja e pajisjeve të reja, financim i Qeverisë së Republikës Çeke në kuadrin e programit për ndihmat nga përmbytjet e dimrit të kaluar.

Kryetari i Bashkisë Berat Z. Petrit Sinaj priti në ceremoninë e organizuar, Ministren Çeke të Çështjeve Sociale Znj. Mikaela Marksova, Ministrin Shqiptar të Çështjeve Sociale dhe Rinise Z. Blendi Klosi, Ambasadoren Çeke në Shqiperi Znj. Bronislava Tomasova ,etj.

Shkolla dhe kopshti i shërbejne fëmijeve të komunitetit Rom të zonës së Moravës.