Home / Tag Archives: avokatet

Tag Archives: avokatet

Avokatët e Popullit nga disa shtete të huaja vizitojnë Beratin

Avokatët e Popullit nga disa shtete të huaja vizitojnë Beratin. ‘’Të impresionuar nga historia dhe kultura mijëvjeçare e Beratit’’ Kryetari i Bashkisë Berat z. Petrit Sinaj organizoi një pritje zyrtare për një përfaqësi të Avokatëve të Popullit dhe institucioneve për Të Drejtat e Njeriut nga 18 shtete të Mesdheut, Ballkanit, …

Read More »