Home / Tag Archives: bb

Tag Archives: bb

Takimi me Banken Boterore

Gjatë diskutimeve me përfaqësues të Bankës Botërore dhe Fondit Shqiptar të Zhvillimit mbi parkimet për mjetet e turistëve , parashikuar për t’u financuar në projektin e rehabilitimit të rrugës automobilistike për në Kala ‘’ Muzak Topia’’.

Read More »