Home / Tag Archives: beratipunon

Tag Archives: beratipunon

#BashkiaBerat #Beratipunon #GjeraKonkrete

#Bashkë #NgaPak #ÇdoDitë #ÇdoVit #BashkiaBerat #Beratipunon #GjeraKonkrete Ja çfarë u në në Bashkinë tënde këtë javë që lamë pas : 1. Filloi dhe ndërtimi i murit mbajtës në hyrjen e shkolles “22 Tetori” që ishte një rrezik për fëmijët si dhe për stafin pedagogjik, ku një falenderim shkon për Drejtorinë e Arsimit,Bashkia Berat dhe Drejtorinë …

Read More »