Home / Tag Archives: beratipunon2

Tag Archives: beratipunon2

#ÇdoDitë #NgaPak #NjëHapPërpara #BashkiaBerat #Beratipunon

#ÇdoDitë #NgaPak #NjëHapPërpara #BashkiaBerat #Beratipunon Shih çfarë u bë në qytetin tënd javën që shkoi 🙂 Kopshti Lapardha Qendër priti këtë vit vogëlushet në një ambient,ku u punua gjithçka si lyerje me ngjyra të këndshme, hidraulike, elektrike etj. Një punë e shkëlqyer edhe në shkollën “Kostren”. Lyerja e fasadës dhe ambienteve të brendshme ka përfunduar. …

Read More »