Home / Tag Archives: brunildazllami

Tag Archives: brunildazllami

Promovimi i romanit te shkrimtares Brunilda Zllami

Promovohet romani i fundit i shkrimtares Brunilda Zllami “E premte pasdite “. Dy nga lexueset me te mira dhe intelektuale te qytetit tone znj.Lumturi Sholla dhe znj.Anila Azizolli diskutuan per romanin, stilin e autores se pranishme ne takim dhe mesazhet qe percjell proza e saj.Gjate takimit pershendeti botuesja Arlinda Dudaj …

Read More »