Home / Tag Archives: clirimi

Tag Archives: clirimi

Përkujtohet 72-vjetori i çlirimit të qytetit të Beratit

Bashkia Berat,me rastin e 72-vjetorit të çlirimit të qytetit  organizoi në datën 13 Shtator homazhe në Lapidarin kushtuar çlirimit të qytetit të Beratit në lagjen “Çlirim”.U vendosën kurora me lule në emër të Bashkisë dhe të Komitetit të Veteranëve të Luftës Antifashiste të Qarkut,Berat. Më pas, veprimtaritë u zhvilluan në …

Read More »