Home / Tag Archives: ditapamakina

Tag Archives: ditapamakina

Dita pa makina

Ne kuader te “Dites pa Makina, Bashkia Berat, Qendra Rinore dhe nxenesit e shkolles “Llambi Goxhomani” organizuan nje aktivitet sensibilizues duke praktikuar ecjen nga qendra e qytetit drejt shtegut turistik te Kalase se Gorices .Ky aktivitet synonte percjelljen e nje mesazhi tek qytetaret,perdorimin e mjeteve alternative per te pasur nje …

Read More »