Home / Tag Archives: fasadat

Tag Archives: fasadat

Inspektimi punimeve për rikonstruksionin e fasadave në hyrje të qytetit

Dje paradite, Kryetari i Bashkisë, z. Petrit Sinaj, së bashku me disa nga specialistët e Drejtorisë së Planifikimit dhe Zhvillimit të Territorit, inspektuan punimet që po kryhen për rikonstruksionin e fasadave në hyrje të qytetit. Është një investim që ka nisur prej dy javësh dhe, sipas kontratës, afati për realizimin …

Read More »