Home / Tag Archives: femijet

Tag Archives: femijet

“Fundjava e Fëmijëve “

Fundjava e Fëmijëve’’ – mirëpret vogëlushët të shijojnë një ditë të veçantë, të Dielën date 17 Korrik ora 20.00, me DJ Party për fëmijë nga DJ Besi, animacione dhe face painting nga NEA Decor , koncert folk i fëmijëve të Urës Vajgurore dhe Teatër me Kukulla. Teatri i Kukullave Berat,me …

Read More »